5% rabatt på ditt första köp!

@

Investor Relations

Du kan bli delägare i Rocknet. Vi har för närvarande ca 20% kvar av de överlåtbara aktierna och genom att köpa minst 1% av det totala aktieantalet (1000 stycken) så får du åka med en rockresa.

Vem kan bli delägare?
Vi har några krav på dig som ska bli delägare i Rocknet. För det första vill vi träffa dig. Men innan du kontaktar oss vill vi att du funderar på vad du kan göra för Rocknet. Vi söker framförallt dig som antingen har erfarenhet av rockbranschen eller som sitter på viktiga kontakter som kan hjälpa verksamheten i framtiden. Just nu prioriterar vi personer med ett gediget nätverk. Det är givetvis en fördel också om du känner att du vill vara aktiv i ditt ägande och löpande kommunicera och bidra med idéer för att göra Rocknet till #1.
Företag eller privatperson?
Det spelar ingen roll om du vill bli delägare med ditt företag eller om det är du som privatperson som vill äga aktierna. Det är helt upp till dig.
Vad kostar det?
Ju förr du agerar desto mindre kostar det. För varje dag som går bygger vi värde i verksamheten så ju länge du väntar desto mer kommer varje aktie att kosta. Prisjustering av aktierna sker varje kvartal. Då kan även befintliga aktieägare välja att sälja sina aktier till det nya värdet.

investera@rocknet.se


Rocknet rekommenderar

Mother Misery (SE)
Crazy Lixx (SE)
Knogjärn (SE)
Kill The Kong (SE)