5% rabatt på ditt första köp!

@

The Offspring

Tidigare spelningar

 • The Offspring

  The Offspring

  Njut av The Offspring denna dag på Liseberg

 • The Offspring

  The Offspring

  Njut av The Offspring denna dag på Gröna Lund

 • The Offspring är ett amerikanskt punkrockband från Huntington Beach, Kalifornien, grundat 1984. Bandet består av sångaren Dexter Holland, gitarristen Noodles, basisten Greg K. och trumslagaren Pete Parada. The Offspring, tillsammans med Green Day, NOFX och Rancid, sägs tillhöra de band som återupplivade punkrocken i mitten av 1990-talet, i vad som kallas för punk revival. Bandet har sålt över 40 miljoner album världen över.

  Ett kännetecken för The Offspring är att de gärna använder sig av ord såsom "whoa", "hey" och "yeah" i refrängerna till sina låtar och ett annat av bandets kännetecken är att den första låten på deras album ofta är en kortare låt som ibland fungerar som en sorts introduktion till själva albumet. The Offspring använder sig gärna av element från orientalisk musik i sina låtar och de har även hämtat viss inspiration från surfkulturen.

  The Offsprings genombrott kom med deras tredje studioalbum, Smash, som är det bäst säljande albumet som har släppts från ett självständigt skivbolag någonsin. Hitlåtarna "Come Out and Play (Keep 'Em Separated)" och "Self Esteem" blev väldigt populära i mitten av 1990-talet. De tre nästkommande albumen, Ixnay on the Hombre, Americana och Conspiracy of One, sålde också bra med följden av att alla tre albumen senare har uppnått platinastatus. Americana från 1998 blev bandets största succé hittills och singlarna "Pretty Fly (for a White Guy)", "Why Don't You Get a Job?" och "The Kids Aren't Alright" blev kända världen över. Bandets senaste studioalbum, Days Go By, släpptes i juni 2012.
  Källa: Wikipedia

OCH Så LITE ROCK-NYTT


Rocknet rekommenderar

Mother Misery (SE)
Crazy Lixx (SE)
Knogjärn (SE)
Kill The Kong (SE)