5% rabatt på ditt första köp!

@

Köp- Och Leveransvillkor

Villkoren är uppdelade på två sidor. Detta är 1/2. Klicka här för att komma till 2/2.

Allmänt 
Vi är primärt ett e-handelsföretag med säte i Bromma. Vi håller koll på rockspelningar i Sverige och erbjuder dig allt du behöver för maximal upplevelse när du rockar! Vi har riktigt bra priser på bandmerch och Sveriges snabbaste leveranser. Inklusive hämtlager i Bromma. 
Rocknet @ Rock Online AB (5590862958)
Linta gårdsväg 5 
168 74 Bromma 
Öppettider 
Vår sajt har givetvis öppet dygnet runt. Men du som vill hämta dina varor är välkommen mellan 08-16.30 vardagar. 
Telefon: 08 29 32 90 
Mejl: kundtjanst@rocknet.se 
Beställningsinformation 
Efter att du lagt en order får du ett mejl med beställningsinformation. Har du råkat skriva fel e-postadress får du inget meddelande om orderbekräftelse. Detta påverkar dock inte beställningen utan den levereras som vanligt. Du bör vara 18 år eller ha målsmans godkännande när du handlar online. En beställning är bindande. 
Priser 
Priser anges i SEK och inklusive moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset. 
På Rocknet.se gäller fraktfritt om du handlar för minst 999 kronor. Annars gäller enhetsfrakt 49 kr. 
Betalning 
Hos oss finns alla kända betalsätt såsom faktura, kortbetalning med Visa/Mastercard och direktbankbetalning. Klarna har hand om de kända betalsätten. 
Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Detta innebär att vi kan komma att dela dina personuppgifter såsom kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna när kassan laddas, för att Klarna ska kunna hantera ditt köp. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.
För längesedan kunde du som hade betalanmärkningar inte använda Klarna. Nu går det utmärkt för alla betalsätt förutom faktura. Väljer du att betala med Klarnafaktura skickas den via e-post. Den finns även tillgänglig online på klarna.se. Eventuella påminnelser skickas via post av Klarna. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.
Leverans 
Vi erbjuder hemleverans inom Sverige med DHL/Posten. Försändelser som inte får plats i brevlådan hamnar på ditt närmaste ombud. Orders kan även hämtas direkt från vårt lager i Stockholm. 
1. Transportskada Om varan skadas under transport är det vi som är ansvariga. Du som kund måste meddela Rocknet.se så snart som möjligt. Undersök varan direkt när du mottagit den om den är skadad på ett sätt som gör att den inte går att användas som det är tänkt. Meddelande om skada måste vara oss tillhanda inom skälig tid. Har du inte kunnat inspektera din försändelse måste detta meddelas. 
2. Delleverans Vi förbehåller oss rätten att dela upp beställningar till flera leveranstillfällen (kan tillämpas om någon vara är slut på lager). I de fall varor saknas och ordervärdet för dessa understiger 10% av totala ordervärdet kan dessa tas bort och fordringen delkrediteras. 
3. Leveranstid Väljer du att vi ska skicka din order (vi har ju även hämtlager) och du beställer före 13.00 skickar vi din order samma dag. Normalt är leveranstiden då en dag. Bor du på en mindre ort eller väldigt högt upp i landet får du räkna med två dagar. 
4. Fraktkostnad Väljer du att vi ska skicka din order (vi har ju även hämtlager) är fraktkostaden 49 kronor. Detta gäller oavsett storlek och vikt på paketet. I de fall din order måste delas upp på flera försändelser står vi för de extra kostnaderna. 
 - DHL Home Delivery Denna tjänst innebär att DHL kommer och levererar hem till dig även om paketet är stort. De ringer innan de kommer för att komma överens om en tid då du är hemma och kan ta emot ditt paket. 
Ej uthämtade paket 
Hämtar du ej ut dina varor, så debiterar vi dig vår kostnad för leverans, retur samt lagerkostnad. Det ligger på kundens ansvar att hämta ut sin försändelse innan den automatiskt returneras av transportören. Har du gjort en beställning utan att ha fått en avisering måste du direkt meddela oss då detta troligen beror på felangiven e-post eller telefonnummer. Kostnaden för ej utlösta försändelser är 300 kronor. Denna avgift tas ut genom delkreditering av faktura eller en separat faktura. I detta ingår ett nytt utskick till samma adress. 
Vi skickar normalt din försändelse med DHL ServicePoint men förbehåller oss rätten att använda andra transportbolag då detta är tillämpbart. 
Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp och du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vid nyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning. 
Vi erbjuder hämtning från vårt hämtlager i Bromma. Om du valt detta och inte hämtar din order inom en vecka förbehåller vi oss rätten att skicka din order till ditt närmaste ombud för att frigöra plats i vårt lager. Vår enhetsfrakt på 49 kronor tillkommer. Orders packas omgående och avbokningar för hämtorders debiteras på samma sätt som outlösta försändelser. 


Rocknet rekommenderar

Mother Misery (SE)
Crazy Lixx (SE)
Knogjärn (SE)
Kill The Kong (SE)