5% rabatt på ditt första köp!

@

Om Rocknet

Om Rocknet

Vilka är vi?

Vi är Rocknet. Grundaren och största ägaren heter Zacharias Bonnevier. Zacharias har mångårig erfarenhet av e-handel och började redan 2003 med att hjälpa andra företag att sälja online. Idag driver vi flera e-handelssajter där Rocknet är den senaste i raden.  Zacharias gillar rock - men gillar inte att duktiga musiker inte tjänar pengar på sin konstform. Det ska vi ändra på tillsammans.

Varför? 
Sverige behöver Rocknet. Vi tycker inte att det finns en svensk, bra heltäckande e-handelssajt inom rock idag och det är det Rocknet ska bli. Den bästa merchsajten med bra priser och de garanterat snabbaste leveranserna! Handlar du före 15.00 får du leverans redan nästa dag. Vi har även hämtlager centralt i Stockholm (Bromma). Men det är inte allt. Vi vill hjälpa band att nå ut med sin rockmerch! Och vi tänker inte ens ta betalt för det. Vi vill hjälpa alla och har du ett rockband som är aktivt i Sverige och uppfyller våra små kriterier, så lagerhåller och distribuerar vi åt dig via ett unikt samarbete. Tillsammans ger vi era fans möjligheten att köpa er merch året om!

Rocknet - Historik

2018-02-06
Året har börjat starkt. Vi har flera nya partners på gång och fortsätter lägga upp massor av nya tröjor till både gamla och nya band. Fortsätter det så här, vilket det sannolikt gör, når vi snart 1000 olika tröjmotiv.

2017-10-21
Vi har startat samarbete för tröjdistribution och produktion åt H.E.A.T! Perfekt tajming då detta fantastiska band sparkar igång årets turné om mindre än en vecka. Tröjorna finns att köpa inom kort på Rocknet!

2017-10-01
Vi har fått äran att producera och distribuera merch åt alltid Sverigeaktuella Mother Misery. Läs mer och lyssna på Mother Misery nu om du inte redan gjort det! 

2017-09-20
Nu har nu över 500 olika tröjmotiv.

2017-08-20
Crazy Lixx blev det första bandet som vi nu hjälper med att producera, lagerhålla och sälja merch åt. Helt gratis. Har du inte hört coola Crazy Lixx? Lyssna nu!

2017-08-10
Vi har nu över 400 olika tröjmotiv.

2017-08-09
Vår Facebook-sida har nu passerat 1000 fans! Wow,  vad kul! Man kan se våra inlägg direkt på sidan lite längre ned.

2017-06-19
Vi fick i förra veckan en helt egen tröjtryckarmaskin! Vi har testkört den ett par kvällar och har nu bra koll på hur den fungerar. Det här innebär att vi tar klivet in i tröjtryckarbranschen! Målet är såklart att hjälpa band att producera merch. Första bandet är redan klart så håll utkik på Rocknet och våra sociala medier så märker du snart vilket band det är.


Rocknet rekommenderar

Mother Misery (SE)
Crazy Lixx (SE)
Knogjärn (SE)
Kill The Kong (SE)