5% rabatt på ditt första köp!

@

Om Rocknet

Om Rocknet

Vilka är vi?

Vi är Rocknet. Grundaren och största ägaren heter Zacharias Bonnevier. Zacharias har mångårig erfarenhet av e-handel och började redan 2003 med att hjälpa andra företag att sälja online. Idag driver vi flera e-handelssajter där Rocknet är den senaste i raden.  Zacharias gillar rock - men gillar inte att duktiga musiker inte tjänar pengar på sin konstform. Det ska vi ändra på tillsammans.

Varför? 
Sverige behöver Rocknet. Vi tycker inte att det finns en svensk, bra heltäckande e-handelssajt inom rock idag och det är det Rocknet ska bli. Den bästa merchsajten med bra priser och de garanterat snabbaste leveranserna! Handlar du före 15.00 får du leverans redan nästa dag. Vi har även hämtlager centralt i Stockholm (Bromma). 

Men det är inte allt. Vi vill hjälpa band att nå ut med sin rockmerch! Och vi tänker inte ens ta betalt för det. Vi vill hjälpa alla och har du ett rockband som är aktivt i Sverige och uppfyller våra små kriterier, så lagerhåller och distribuerar vi åt dig via ett unikt samarbete. Tillsammans ger vi era fans möjligheten att köpa er merch året om!

Det fungerar så här: 
Ni har redan en grafisk profil. Och kanske även en design för en tröja. Denna skickar ni till oss. Vi producerar tröjor till er för försäljning online. De fotas och läggs sedan upp på våra hyllor. 

När era fans sedan kommer och köper era tröjor får ni kickback. Ni betalar ingenting för att jobba med oss. Det är helt gratis! 

Kan vem som helst vara med? 

Nej, tyvärr inte. Förutom själva produktionskostnaden så tar tröjor mycket plats - och plats kostar pengar. Därför behöver bandet vara väldigt aktiva både online och fysiskt för att det ska bli win-win för alla parter. 

Och om man behöver ett större parti - för t ex en spelning? 

Inga problem! Vi uppskattar tillsammans hur mycket som går åt. Det som inte går åt lägger vi upp på hyllor och säljer online - dygnet runt året om.

Mejla gärna frågor till kundtjanst@rocknet.se. Berätta vilka ni är, vad er Facebook/Insta/Snap heter och era planer det närmsta året.


Rocknet rekommenderar

Mother Misery (SE)
Crazy Lixx (SE)
Knogjärn (SE)
Kill The Kong (SE)