5% rabatt på ditt första köp!

@

Flasköppnare i metall, Dödskalle 10 cm

99.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på måndag
Knäpper en bira. Inga konstigheter alls. Förutom att den här flasköppnaren är lite coolare än andra flasköppnare förstås! Kapsylöppnaren är riktigt tung och rejäl och tillverkad i metall.
Den här är klart enklast att använda om den skruvas fast på väggen. Kika på bilden så ser du att det finns några skruvhål man kan använda.
Alla produkter vi säljer som tillhör specifika band är licencierade och inköpta från officiella merch-grossister eller bandet självt. Storlekar följer europeisk standard.
Favorit
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från vårt lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr ** 1 dag *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Flasköppnare i metall, Dödskalle 10 cm. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 500 kr


Rocknet rekommenderar

Mother Misery (SE)
Crazy Lixx (SE)
Knogjärn (SE)
Kill The Kong (SE)